Fogás: desszert, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 30 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A Ramát lábasban felolvasztjuk, a müzlit beleszórjuk, épp csak átforgatjuk. Amikor már csak langyos, a tojásokat, a tojássárgáját, a barna cukrot, a sütőport és a durvára vágott diót beledolgozzuk.
Egy nagy tepsit sütőpapírral kibélelünk, egy kb. 4 cm átmérőjű pogácsaszaggatót ráillesztünk. A müzlis masszából kb. 1 evőkanálnyit beletöltünk, jól lenyomkodjuk, majd a formát lehúzzuk róla.
A maradék masszából ugyanígy formáljuk meg a többi kekszet. Előmelegített sütőben, közepes lánggal (180 °C, légkeveréses sütőben 165 °C) 10-12 percig sütjük.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Finom ropogtatni való.
|
|
|
|
0 komment
|
3 ember kedveli
|
anyakatus
2013.12.01 12:59
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
müzlit beleszórjuk, barna cukrot, durvára vágott, nagy tepsit, müzlis masszából, formát lehúzzuk, maradék masszából, többi kekszet, pogácsaszaggatót, elropogtatható, Előmelegített, beledolgozzuk, felolvasztjuk, tojássárgáját, ráillesztünk, evőkanálnyit, tojássárgája, lenyomkodjuk, légkeveréses, sütőpapírral, átforgatjuk, beleszórjuk, beletöltünk, ropogtatni, Müzlikeksz, kibélelünk, masszából, formáljuk, tojásokat, masszából, sütőport, lehúzzuk, lábasban, átmérőjű, csomag sütőpor, barna cukor, tojás, tojássárgája, vagy mogyoró, Rama margarin,
|
|
|
|
|